Lorentina váza free style
A web-oldal várhatóan májusban készül el.

Cégbemutató

Termékkörök

Egyéb háztartási termékek, Swarovski ékszerek

Cég és termék ajánló

Üvegvázák, Swarovski vázák:

Különlegesen szép termékek a Swarovski kristállyal díszített üvegvázák, melyekben eredeti, gravírozott logóval ellátott Swarovski kristályok találhatók.

Minden Lorentina Vase termékhez Certificat-ot adunk, melyek igazolják, hogy a termék garantáltan kézzel készített, s európai mesterek munkája.

"Az embert évszázadok óta lenyűgözi az üveg.
  A legvarázslatosabb anyag mind között."

- Dale Chihuly XX. századi üvegfúvó mester és üvegművész -

Lorentina váza free style

Az üveg megszületését és készítését évezredek óta varázslat és titok lengi körül. A üvegfúvó mesterek több évszázados tudásának és tapasztalatának köszönhetően napjainkban is dekoratív, kézzel készített termékek díszíthetik az igényes emberek környezetét.
A Lorentina Vase® termékek európai üvegfúvó mesterek kézzel készített és dekorált alkotásai. Minden egyes termék egyedileg készül. Az üveg anyagában előforduló apró buborékok az üvegfúvás során keletkeznek és természetes velejárói a hagyományos üvegfúvási technikáknak.

Lorentina váza buzogány mintával Lorentina kék gyöngyös Lorentina váza narancs arany dekorral

Cégünk olyan üvegtermékek forgalmazásával foglalkozik, amelyek garantáltan Európában készülnek, őrzik a több ezer éves üvegkultúra tudáskincsét, a mesterek több évezredes tapasztalatát.
Termékeinket azoknak ajánljuk, akik környezetükben a legegyszerűbb tárgyak esetén is igénylik a harmóniát, s minőségi termékekkel szeretnék magukat körülvenni.

Lorentina váza swarovski kristállyal Lorentina dekoratív barna üvegváza Lorentina váza Swarovski kristállyal

Az oldalt a Volumart Kft. készíttette.

Cím: 1182 Budapest Gyömrői út 91.
Telefon: +36 1 357-6217
Fax: +36 1 357-6217, 357-6218
mobil: +36 30 919 2941
e-mail: volumart@volumart.hu